Descripció

Treballarem amb base als aliments imprescindibles per l’hivern. En aquesta època, necessitem preparacions calentes i aliments reconstituents, energètics i rics en vitamines que ens ajudin a escalfar-nos i mantenir les defenses fortes.

Potenciarem les verdures i fruites següents: les crucíferes (amb importants efectes preventius contra malalties degeneratives i tumorals), el grup de verdures amargues: carxofes, escarola, endívies  (amb efectes diürètics i protectors del fetge), les bledes i els espinacs (rics en minerals i antioxidants). Pel que fa a les fruites, l’hivern té menys diversitat que altres estacions. És important aprofitar el grup dels cítrics (taronja, mandarina, aranja, kiwi) pel seu contingut en vitamina C i antioxidants. Complementarem aquesta fruita amb les pomes i peres, recol·lectades a la tardor.

També tractarem la importància del consum d’aliments de temporada i de proximitat des de la vessant econòmica i sostenible

Observacions: El preu del taller inclou un suplement per la compra d’ingredients. Cal portar davantal i carmanyola per si sobra menjar al final de cada sessió.

Imatge: Pàgina web de Veritas

Consulta les Condicions d'inscripció.