Descripció

Després de tants anys i cursos amb l’Eduard Marcillas, aquest serà el darrer taller que realitzarà a l’Ateneu aquest any. Ens acomiadem d’aquest taller fent un repàs de les millors receptes que hem fet totes aquestes temporades per marxar amb un bon gust de boca. En cadascuna de les sessions aprendrem a cuinar dos plats i unes postres amb productes de la primavera. Sempre recordarem l’olor de les seves receptes! En cadascuna de les sessions aprendrem a cuinar dos plats i unes postres amb productes de la primavera.

Les receptes inclouen tàrtar de salmó amb cremós d’albergínia, musclos a la marinera, popets amb ceba, gaspatxo de maduixa, canalons d’estiu, arròs negre, costella de porc amb salsa barbacoa, sardines amb sèsam, trufes amb cacau i taronja sevillana, fotet de mouse de mató, maduixes amb reducció de vinagre, meló amb sorbet de llimona i sangria de fruites.

Observacions: El preu del taller inclou un suplement per la compra d’ingredients. Cal portar davantal i carmanyola per si sobra menjar al final de cada sessió.

[Fotografia: Maydo Gargallo]

Consulta les Condicions d'inscripció.