Descripció

Taller d’apoderament per a dones que utilitza la consciència corporal, la música, l’artteràpia i la relaxació per aprendre a gestionar les emocions, a creure en nosaltres mateixes i a reconnectar-nos  amb el nostre poder personal. El Grup de dones és dansa, art i interculturalitat; és una experiència que s’ha de viure. Aquest taller és per  a dones i identitats no hegemòniques. T’hi esperem!

Aquest taller està facilitat per Accem, una organització sense ànim de lucre, apartidista i aconfesional que treballa per a millorar les condicions de vida de les persones en situació de vulnerabilitat. Defensen la igualtat de drets, deures i oportunitats per a totes les persones, amb independència del seu origen, gènere, orientació i identitat sexual, religió, opinió o grup social.

Els tallers de format anual que tenim en curs són apostes del projecte de l’Ateneu i per això tenen una condició especial. La gran majoria són una proposta formativa de caràcter anual amb matrícula viva (la plaça correspon al període d’inscripció del setembre però amb llista d’espera si es dona el cas de baixa). No es regeixen, per tant, dins dels terminis de la majoria de cursos i tallers que programem trimestralment.

De moment no disposem de material audiovisual per a la realització d’aquest taller. 

 

Consulta les Condicions d'inscripció.