Descripció

En aquest taller explorarem juntes les diferents idees que conformen l’imaginari d’allò femení i allò masculí per tal de ser més lliures i posar sobre la taula totes aquelles dinàmiques adquirides que no ens deixen fer el que ens agrada. Repassarem la trajectòria dels estereotips de gènere al llarg de la història per veure’n els seus significats en el context actual.

Adreçat a joves d’entre 16 i 20 anys.

Aquest taller està inclòs dins el cicle ‘Veus contra el masclisme’.

Mentre llegeixes això, una dona acaba de patir una agressió sexual. I si ho llegeixes d’aquí una estona o demà, igual. I si ho haguessis llegit ahir, també.
Es calcula que cada dues hores un home agredeix sexualment una dona. Bé, no és “un” home… compteu quants poden ser. No és “una” dona, tampoc. Compteu. Comptem-nos.

A L’Harmonia ho volem comptar i contar. Aquestes i totes les altres agressions masclistes, les que no passen cada X hores, ni minuts, ni segons. Perquè no passen, hi són. Enganxades a les paraules, les tanques publicitàries, els gestos. Comptem-les i contem-nos què fer. I cantem-nos, també, com les derrotarem. (Mar Vallecillos)

Consulta les Condicions d'inscripció.