Descripció

Un espai on descobrir el món musical des de la vessant més expressiva, creativa i lúdica. En aquest taller convidarem els infants a expressar amb el cos, la veu i els instruments de percussió les emocions que transmet la música. Farem activitats molt visuals que ajudaran a desenvolupar la memòria, a millorar les capacitats lingüístiques i motrius i a potenciar la creativitat i la iniciativa.

Adreçat a infants d’entre 3 i 6 anys. Cap persona adulta podrà acompanyar els infants durant el desenvolupament d’aquest taller.

Degut a l’interès en aquest taller, la inscripció es realitzarà a través d’un sorteig. Les persones interessades haureu de venir dijous 26 de setembre quinze minuts abans de l’horari del grup (17.55h) i, aleshores, repartirem números. Un cop sigui l’hora exacta, és a dir, les 18.10h, procedirem a realitzar el sorteig in situ dels números pel nombre de places que admet el taller. D’aquesta manera intentarem reduir el temps d’espera atorgant així més oportunitats d’accés a la inscripció.

Consulta les Condicions d'inscripció.