Tallers

Tot seguit pots consultar la proposta de programació dels cursos i tallers de tardor que ofereix l’Ateneu. El període d’inscripcions serà del 16 al 23 de setembre de 2020. 
Desitgem un escenari que permeti la realització dels cursos i tallers sense incidències, però no podem obviar que caldrà anar seguint la situació i mantenir atenció a possibles canvis de plantejament. Alhora, apostem per seguir sent un agent facilitador d’eines formatives. En alguns dels tallers hi trobaràs continguts disponibles per continuar gaudint dels cursos i tallers de l’Ateneu des de casa.
Durant el desenvolupament dels tallers serà obligatori l’ús de mascareta. Els cursos i tallers de tardor estan condicionats a les mesures sanitàries derivades de la Covid-19 vigents al moment de la seva realització.
Si tens algun dubte, suggeriment o proposta, ens pots escriure a tallers@ateneuharmonia.cat

Consulta les condicions d’inscripció.*

Salut i benestar Gastronomia Cultura digital Art i expressió Recursos i humanitats Familiars Per a joves Per a infants Tallers amb recursos online disponibles Materials d'entitats i col·lectius

SensetunohihaHarmonia!

La Gestió Comunitària és un camí que hem de recórrer juntes. T'emplacem a prendre part dels diferents mecanismes de participació que donen sentit a aquest projecte.