Tallers

Degut al tancament de l’Ateneu i la crisis sanitària derivada de la Covid-19, i amb la voluntat de treballar amb uns tempos el màxim de respectuosos possible, des de la Comissió Gestora de l’Ateneu hem pres la decisió de passar la programació de cursos i tallers prevista per primavera a la tardor.
Alhora, apostem per seguir sent un agent facilitador d’eines formatives. Tot seguit pots consultar tots els continguts disponibles per continuar gaudint dels cursos i tallers de l’Ateneu des de casa. A mesura que anem rebent els continguts els publicarem. La gran majoria d’elles són vídeos que pots consultar quan ho desitgis, al teu ritme, des de casa. Ara per ara, no estem programant/acollint sessions virtuals en directe. 
Des de l’Ateneu L’Harmonia desitgem que estigueu el millor possible dins d’aquesta situació atípica d’excepcionalitat.
Si tens algun dubte, suggeriment o proposta, ens pots escriure a tallers@ateneuharmonia.cat
Salut i benestar Gastronomia Cultura digital Art i expressió Recursos i humanitats Familiars Per a joves Per a infants Espais d'aprenentatge comunitari Materials d'entitats i col·lectius

SensetunohihaHarmonia!

La Gestió Comunitària és un camí que hem de recórrer juntes. T'emplacem a prendre part dels diferents mecanismes de participació que donen sentit a aquest projecte.