Condicions d’inscripció

Des de l’Ateneu L’Harmonia desitgem que estigueu el millor possible dins d’aquesta situació atípica d’excepcionalitat. Som conscients que aquesta situació és estranya per a totes i especialment difícil per algunes. El context és incert i no sabem quan podrem tornar a obrir amb condicions òptimes per la realització d’activitats culturals i tallers.

Degut al tancament de l’Ateneu i la crisis sanitària derivada de la Covid-19, hem pres la decisió de passar la programació de cursos i tallers prevista per primavera a la tardor.

Alhora, apostem per seguir sent un agent facilitador d’eines formatives perquè seguim aprenent des de les nostres respectives situacions i vulnerabilitats, en aquest escenari de confinament, tot i el procés de desescalada.

Per això, hem decidit compartir coneixement en aquest període convuls. En obert i d’accés lliure, a l’apartat de tallers de la web de l’Ateneu hi ha publicats materials d’alguns cursos que esperem que us siguin d’interès. Apostem per propostes que cadascuna pugui seguir des de casa. Hi trobareu una pila de vídeos i estem a l’espera de rebre’n més per ampliar les propostes a fer des de casa. A mesura que els rebem, anirem publicant-los. Ho fem posant en valor els processos que sostenen les condicions de vida i amb voluntat de cuidar-nos des d’una perspectiva comunitària, entenent, alhora, que és moment de rebaixar ritmes i no reproduir lògiques productivistes.

Així mateix, som conscients de les implicacions i els greuges socioeconòmics que es desprenen de la situació actual, greuges que ens preocupen i dolen. Per això, hem treballat en generar fórmules que minimitzin les afectacions dels perjudicis econòmics de la situació. Ho pensem així per potenciar la reflexió, consciència i corresponsabilitat col·lectiva de cara als impactes derivats de l’actual i potencial crisi.

Cuidem-nos, cuidem-vos.