Condicions d’inscripció

El període d’inscripcions establert és a partir de les 10h del 16 de setembre i fins a les 20h del 23 de setembre o fins a exhaurir places. S’habilitaran espais d’atenció personalitzada per a resoldre dubtes i necessitats específiques.

  • Per als tallers monogràfics o de durada no trimestral, el marge d’inscripció online és fins a 48h abans de l’inici del taller o fins a exhaurir places.
  • Per als tallers amb matrícula viva, les inscripcions es poden fer en qualsevol moment i, mentre quedin places, aquestes s’assignen per ordre d’inscripció. Un cop esgotades, s’habilita una llista d’espera.

Condicions d’inscripció:

  • Les inscripcions es poden fer a través de la web o presencialment a l’Ateneu.
  • Una persona només pot matricular-se a ella mateixa i a una segona persona.
  • No es reserven places i no queda confirmada la plaça fins que es formalitza el pagament.
  • El pagament es fa mitjançant targeta de crèdit/dèbit o a través d’ingrés bancari en un termini màxim de 72h. No s’accepten pagaments en efectiu.

L’Ateneu es reserva el dret a suspendre els cursos en què no s’hagi inscrit un mínim de participants. Només en aquest cas es retornaran els diners de la inscripció.

L’Ateneu assumeix donar l’opció de reemborsament per les sessions que es vegin afectades per causes de força major i no puguin reprogramar-se.

Als tallers gratuïts, tres faltes d’assistència no justificades són motiu de pèrdua de plaça.

Preu reduït: s’haurà de presentar la documentació pertinent en el moment de fer la inscripció. No s’acceptarà documentació posteriorment a la inscripció. El preu reduït s’aplica en els següents criteris i amb la documentació pertinent:

  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – El Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC, anterior a la data en què es realitzi la inscripció.
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Calendari trimestral de cursos i tallers: dilluns 5 d’octubre – dilluns 14 de desembre. En la descripció de cada curs i taller s’especifica: la data d’inici i finalització, l’horari, el nombre de sessions i preu. Si teniu algun dubte, només heu de consultar-nos!

Durant el desenvolupament dels tallers serà obligatori l’ús de mascareta. Els cursos i tallers de tardor estan condicionats a les mesures sanitàries derivades de la Covid-19 vigents al moment de la seva realització.